Kariyerine DJ-prodüktör olarak başlayan ve klip yönetmenliği de yapan Alexone Özel, adını Süperstar Ajda Pekkan, dünya starı Nancy Ajram, usta besteci Volga Tamöz ve başarılı sanatçı Güven Yüreyi ile gerçekleştirdiği çalışmalarla duyurdu. Kısa süre önce giriş yaptığı TikTok platformu ise Özel’in tüm yaşamını değiştirdi. Ürettiği içeriklerle 60 milyon kişiye ulaşan Alexone Özel şimdi kendi markasını yaratmaya hazırlanan dünyaca ünlü bir TikTok fenomeni.


 Alexone Özel’in başarılarla dolu hayatı, Tatvan’da başladı. 6 yıl İngiltere’de yaşayan ve Londra’nın dünyaca ünlü film okulu London Film School’da Yönetmenlik eğitimi alan 39 yaşındaki Özel, Türkiye’ye döndüğünde Kuşadası’na yerleşti ve profesyonel kariyerine DJ-prodüktör olarak start verdi. Ardından eğitimini aldığı işi yapma kararı alarak klip yönetmenliğine başlayan Özel’in yolu, yıldızlarla kesişti.
 Türkiye’deki ilk projesini Ajda Pekkan’la hayata geçiren ve Süperstar’ın konser klibini çeken Alexone Özel, daha sonra dünyaca ünlü Lübnanlı sanatçı Nancy Ajram’la çalıştı. Ajram’ın tüm konser kliplerine imza atan Özel, ilk müzik videosunu ise Güven Yüreyi’nin “Kabuk” şarkısına çekti. Özel’in yönetmenliğin yanı sıra prodüksiyonunu da üstlendiği klip, büyük beğeni toplayarak 35 milyon izlenmeye ulaştı. Bu süreçte aranjörlüğe de devam eden Alexone Özel, usta besteci Volga Tamöz’le birlikte hit şarkılara imza attı.


 2021’in ocak ayında TikTok mecrasına giriş yapan Alexone Özel, iddialı paylaşımlarıyla kariyerinde yepyeni bir sayfa açtı. Özel’in TikTok için ürettiği içerikler, ses ve görüntü kalitesiyle büyük kitlelerin dikkatini çekti. İçerikleri 60 milyon kişi tarafından çeşitli sosyal platformlarda kullanılan Alexone Özel, TikTok’ta canlı talk show’lar da yapmaya başladı. Her şovu 400 bin izleyiciye ulaşan yetenekli isim, TikTok’un en iyi içerik üreticileri listesinde ilk 10’a yerleşti.


 Ürettiği özgün içeriklerle dünya TikTok listesinde 1 numara olmayı hedefleyen Alexone Özel, şimdilerde kendi markasını inşa etmekle meşgul. TikTok’taki yükselişiyle bir stara dönüşen Özel, yakında moda dünyasında da adından söz ettirecek. Kendi tasarladığı tişört ve kolyeleri takipçileriyle buluşmaya hazırlanan Özel, üretimi yapacak firmayla anlaştı.
 TikTok sayesinde bir fenomene dönüşen Alexone Özel, çok yakında tüm platformlarda adından sıklıkla söz ettirec

Editör: TE Bilişim