Teşkilat dizisi yeni bölüm TRT 1 ekranlarında izleyici ekran başına kilitlerken fenomen dizide kötü sürprizlerin ardı arkası kesilmek bilmiyor.
Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Murat Aygen, Melisa Akman, Özlem Maden, Gizem Güneş, Murat Han, Erkan Biricik ve Ekran Petekkaya gibi isimlerin bir arada olduğu Teşkilat dizisinde bir ayrılık daha var.
Son haftalarda yaprak dökümlerinin bitmek bilmediği Teşkilat dizisinde ne sular durulacak gibi ne de tansiyon düşecek gibi duruyor.
Teşkilat dizisinde birkaç bölümdür önemli oyuncuların kadrodan çıkmaya devam etmesi dizinin sıkı takipçilerinde büyük endişe yarattı.
Teşkilat dizisine Ejder karakteri ile dahil olan usta oyuncu Erkan Petekkaya’nın da birkaç bölüm sonra sevilen diziden ayrılacağı iddia edilirken herkesi şaşırtan bir detay ortaya çıktı.
Erkan Petekkaya’nın Teşkilat dizisine konuk oyuncu olarak katıldığı ve hikayesinin kısa süreceği ileri sürülenler arasında yer aldı. Ayrıca Erkan Petekkaya’nın resmi site oyuncu kadrosu sayfasında yer almaması bu iddiaları doğrular nitelikte gibi duruyor.
Bu iddia ve gelişmelerin ardından Ejder karakteri yani konuk oyuncu Erkan Petekkaya’nın hangi bölümde kadrodan çıkacağı merak konusu haline geldi.
Gerilimin ve tansiyonun bir an olsun düşmediği Teşkilat 132. Bölüm Pazar akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyircinin karşısında olacak.