Esra Erol Yayın Hayatına Başlıyor! Müjde Milyonların Beklediği Tarih Belli Oldu.

ATV ekranlarının en çok izlenen yapımları arasında kendini gösteren ve oldukça etkili takipçi kitlesine sahip olan Esra Erol; birçok faili meçhul cinayeti çözüp, kayıp kişiyi bularak Türk milletinin son derece iyi isimleri arasında yerini aldı. Özellikle yardıma muhtaç olan aileleri programına konuk ederek, Türkiye'ye duyuran Esra Erol'da programı, sezon finali yapmasının ardından takipçileri tarafından merak edilmeye başlandı. İzleyenler, Esra Erol Ne Zaman Başlayacak? Esra Erol ne zaman yayınlanacak? Gibi sorular sormaya başladı. İşte Esra Erol'un tekrardan yayın hayatına başlayacağı tarih.

Esra Erol Mayıs ayının sonunda sezon finali yaparak yayın hayatına ara verdi. Bu kapsamda 2019 - 2020 sezonunu kapatmış oldu. Yeni 2020 - 2021 sezonuna ne zaman başlayacağı ise belli oldu. Bu haberimizle, Esra erol'da ne zaman başlayacak? Sorusunun net bir şekilde cevabına ulaşabileceksiniz.

Esra Erol Ne Zaman Başlayacak?

2020 yılının Mayıs ayında, yani birkaç ay önce sezon finali yaparak yayın hayatına veren Esra Erol yaklaşık 3 ay boyunca yaz tatilinde olacak.

ATV ekranlarında hafta içi her gün düzenli bir şekilde 16:00 - 19:00 arasında yayın yapan Esra Erol, her türlü konuyla ilgili olarak izleyenlerin ekrana bağlı kalmasını sağlıyor. Bununla birlikte her türlü bilgiyi eksiksiz bir şekilde, uzmanlarla birlikte değerlendirerek ortaya çok güzel bir iş çıkarıyor. 

Esra Erol'da programının Mayıs ayında sezon finali yaptığı esnada uzun bir yaz tatiline gireceği bildirilmişti. Çünkü özellikle pandemi döneminde yayına devam eden Esra Erol'un mental açıdan ciddi oranda yorulduğu tahmin ediliyor.

Esra Erol 2020 - 2021 Sezonu Başlıyor

Esra Erol, 2020 - 2021 sezonu kanal değişikliği olmadan yine ATV ekranlarında izleyenlerin karşısına gelecek ve yayın hayatına devam edecek. Esra Erol'da programının Ağustos ayının sonu, Eylül ayının başı gibi yayın hayatına girmesi bekleniyor. 

Daha önce izdivaç programları aracılığıyla adından sık sık söz ettiren Esra Erol, bu programlar aracılığıyla kendisine çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. İç Anadolu bölgesinde ev kadınlarının hemen hemen tamamının sürekli olarak ekrana kilitlenerek takip ettikleri Esra Erol, daha önce doğum yaptığı için izne ayrılmış, tekrardan hamile kalınca hem kendi üzülmüş, hem izleyenleri üzmüştü. 

Esra Erol Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Esra Erol'da programının kanalının değişmeyeceği ve yayın hayatına yine ATV'de devam edeceği biliniyor.

Editör: TE Bilişim