Astrolog Dr. Şenay Devi'den 2023 Mart Ayı Batı Astrolojisi Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Koç burcu için Mart 2023 ayı, kişisel gelişime odaklanma zamanıdır. Değişimi kabul edin, bağlantılarınıza yatırım yapın ve mali durumunuzu kontrol altında tutun. Doğru zihin çerçevesi ve çaba düzeyiyle, hayatınızın bu dönemini son derece tatmin edici ve verimli kılma potansiyeline sahipsiniz. Koç burcu için finansal olarak istikrarlı bir dönem olsa da yine de dikkatli olmalılar. Aceleci alımlar yapmayı bir kenara bırakın ve bunun yerine finansal temelinizi oluşturmaya odaklanın. Düşük eğitim maliyetinden ve diğer eğitim kaynaklarından yararlanmak, uzun vadede karşılığını verecek akıllıca bir harekettir.

Mart 2023'te Koç , başka bir kişiye çok fazla yüklendiklerini muhtemelen fark edecek. Birini size en avantajlı görünen yöne yönlendirmeye çalıştığınızda, gerçekten onun arzularını kendi arzularınızla değiştiriyorsunuz. Durumu modellemek ve nereye götürebileceğini görmek, nereye gidebileceğini görmenin harika bir yoludur. Bir Koç bu kalıbı takip ederse, muhtemelen o kadar tatmin edici buldukları bir sonuca varacaklar ki, bunu başka kimseyle paylaşmak istemeyecekler. Sonuç olarak, herkesin faydalanması için her şey yerine oturacaktır.

5, 14 ve 23 Mart tarihlerinde günlük planlarınızı alt üst edebilecek beklenmedik olaylara dikkat edin. Paniğe gerek yok; başına gelebilecek her şeye hazırlıklı olmalısın. 4, 13, 22 Mart tarihlerinde normalden biraz daha fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Bu yeni yükümlülüğe içerlemiş olabilirsiniz, ancak sakin olun çünkü bu muhtemelen tek seferlik bir şey. Şimdi geçmiş hazırlıkların değerlendirmesini yapma ve başarılarını değerlendirme zamanı. Bu planlar formüle edildiğinden beri, bazı faktörlerin değişmesi, olaylara farklı bakmanıza neden olmuş olabilir.

Mart 2023'te Koç burcu için önemli tarihler:

2'si: parlar ve baştan çıkarırsınız, imajınızı geliştirirsiniz ve popülaritenizi pekiştirirsiniz.
11'i: Muhataplarınızı kışkırtmadan fikirlerinize dikkat çekmek için mesajlarınızı nazikçe iletin.
15'i: Niyetinizden emin değilseniz, işleri daha da kötüleştirmeyin.
19'u: Etrafınızdakileri savunmada endişelendirmeden bir şeyleri değiştirmek için bir adım geri atın.
 30'u: Neyin terk edilmesi gerektiğini düşünerek değiştirilmesi gerekeni değiştirirsiniz. Yeteneklerinizi ve potansiyelinizi ortaya koyun.
Boğa Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Boğa burcu için Mart 2023, iç gözlem zamanıdır. Başkalarının sorunlarının yükü omuzlarınızda ne kadar ağır olursa olsun, ancak sizden istenirse yardım edebileceğinizi unutmayın. Gözlem ve sabrın gücünü kullanmayı öğrenin ve kendinizi eski bir yükümlülükten kurtarmak için bu şansı değerlendirin. Seyahat etme şansı karşınıza çıkarsa, bundan yararlanmalısınız. Uzun süredir kayıp arkadaşlarla yeniden bağlantı kurmanın sevinci ve faydaları çok çeşitlidir. 9'unda, 18'inde ve 27'sinde, ortaya çıkabilecek herhangi bir anlaşmazlığa arabuluculuk yapmak için diplomasi ve pragmatik bir yaklaşım kullanmanız iyi olur.

Mart ayında birçok dokunaklı ve dokunaklı anın yanı sıra büyük bir romantizm yaşanacak. Boğa'nın sosyal hayatı, bazı çok önemli yeni kişileri içerecek şekilde genişleyecektir. Güvenlik, istikrar ve şükran duygularının tümü, arkadaş şirketlerinden gelir. Arkadaşlarınız herhangi bir durumda yardım etmeye en istekli kişilerdir, bu nedenle dairenizde ayarlamalar yaparken yardımlarını istemekten çekinmeyin.

Yeni insanlarla tanışır ve yeni arkadaşlıklar kurarsanız, kişisel hayatınız hızlanabilir. Çevrenizdeki dünyayı merak edin ve yeni şeyler denemeye istekli olun çünkü bu, ufkunuzu genişletmek ve bir kişi olarak olgunlaşmak için harika bir fırsat zamanı. Ancak yeni olasılıklar beklentisiyle kendinizi kaptırmayın; düz bir kafa tutun. Her şeyi dikkatlice düşünün ve uzun vadeli hedeflerinizi destekleyen seçimler yapın. Fazla çalışmak tükenmişliğe yol açabilir ve sağlığınız ile esenliğiniz üzerinde olumsuz etkileri olabilir, bu nedenle iş ve özel yaşam arasında bir denge kurmak önemlidir.

Ruh eşini bulacaksın, her şeyin tam ortasında, bölgesini koruyor. "Savaşta ve aşkta her şey mübahtır" diye homurdanan Boğa, amansızca fetihlerinin peşinden koşar. Sonunda aradığınızı buldunuz: duygularınızı paylaşabileceğiniz bir kişi. Ne de olsa, istikrarlı bir eş okyanustaki bir kaya gibidir, dalgalar etraflarına çarptığında bile soğukkanlı değildir.

İkizler Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mart 2023'te teorik değerleri yerine gerçek faydalarına göre öncelik vermelidir. çift miktar! Yalnızca hızlı ve önemli bir getiri olasılığının yüksek olduğu durumlarda çaba göstermeniz beklenir. Sonuç önemli değilmiş gibi davranarak sorumluluktan kaçmak tehlikeli ve daha geniş anlamda aptalca bir davranış modelidir. Bir ay önce çevresine önemli ölçüde büyüdüklerini açıkça belirten ciddi bir İkizler, potansiyeliyle övünen cesur bir genç rolüne pek uygun değil.

Yeni maske ortaya çıktığında kimse onu satın almayacak veya onunla oynamayacak. Gözlemci İkizler ise, kazançlı bir sözleşme veya burcunuzun temsilcilerinin ortak olarak atadığı bir kişi gibi hayati bir şeyin parmaklarının arasından alaycı bir şekilde kayıp gitmesine izin verecektir. Bu durumda, öndekilerin arkasına koşmanız ve galip gelenlerin bıraktığı kırıntılarla yetinmeniz gerekecek. Ancak İkizler haklarını hızlı ve net bir şekilde beyan ederse, rakipleri onlara ulaşmadan önce iki kez düşünecektir.

Bu durumda burcun temsilcileri gerekli çabayı ve zamanı gösterdikleri takdirde başarılı olacaklarından emindir. İkizler için Mart, mevcut duruşlarının, eylemlerinin ve kararlarının etkili olup olmadığını değerlendirebildikleri bir öz-yansıtma ayıdır. Bir sonraki genişlemeden önce bir miktar seviye atlama olacak.

İKİZLERE NOT:

Ay sona ererken kendinizi tazelenmiş ve yeniden enerji dolu hissetmeniz normaldir. Yıldızlar sizin lehinize hizalanmış, bu yüzden şimdi hayallerinizin peşinden gitme ve Allahın size verdiği yeteneklerden en iyi şekilde yararlanma zamanı. Daha derin bir karşılıklı anlayış ve takdir duygusu yaşayabileceğiniz için, bu aynı zamanda başkalarıyla bağlarınızı güçlendirmek için çaba sarf etmek için harika bir zamandır.

Yengeç Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mart 2023'te liderlik rolünüze adım atacak ve parlayacaksınız. Yengeçler artık dikkatlerini profesyonel ve özel hırslarına vermekten yararlanabilirler. Zaman ve çaba harcadıkları zaman çok şey başarabilecekler ve hedeflerine doğru uzun bir yol kat edebilecekler. Yengeçler, başkalarıyla daha güçlü bağlar kurabildiklerini ve karşılıklı yarar sağlayan ilişkiler kurabildiklerini görebilirler. Birbirleriyle özgürce ve dürüstçe konuşmaları ve partnerlerinin ne istediğine dikkat etmeleri gerekiyor.

Astrolojinin, bir kişinin kaderini etkileyebilecek birçok faktörden yalnızca biri olduğunu unutmayın. Kişinin kendi düşünceleri, eylemleri ve seçimleri, kişinin benzersiz yaşam öyküsünü oluşturan birçok unsurdan sadece birkaçıdır. Gökyüzü enerjileri takip etmek kişinin karakteri ve davranış kalıpları hakkında daha fazla bilgi edinmenin eğlenceli ve bilgilendirici bir yolu olabilir, ancak önemli yaşam seçimleri yapmaya gelince, tarafsız bir üçüncü tarafa danışmak en iyisidir. Karşınızdaki biriyse, düşünmeden hareket etme dürtüsüne karşı koyun ve bunun yerine evde ve sevdiklerinizle birlikte sorumluluklarınızı yerine getirmeye odaklanın. 2, 11 ve 29 Mart yine böyle olacak. Başa çıkabileceğinizden fazlasını üstlenmekten kaçının ve özellikle 4, 13, 22 ve 31 Ocak tarihlerinde dikkatinizi daha ince noktalarda tutun. Bu adımı atmanız, beklenmedik maliyetler için nakit tasarrufu yapmanıza yardımcı olabilir.

Aslan Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

2023 yılının Mart ayında Aslan burcunda doğanlar ne hak ettikleri ne de bekledikleri bir darbe almayı bekleyebilirler. Durumdan sorumlu olmak için sebat ve dayanıklılığa ihtiyacınız olacak. Aslanlar için muhtemelen kötü sonuçlanacak bir kavgaya dalmaya değmez. Söylentiler yakında uçacak ... Genel halk, burcunuzu temsil eden insanlarla aynı fikirde olmayabilir. Bunun yerine tarafsız olacak ve taraflardan hiçbirini desteklemeyecek. Bazıları dövüşü eğlence olarak görecek ve zevklerini uzatmak için alevleri körükleyecek. Dava zarar görecek ve sonuç olarak Lions'ın gücü tehdit altında olabilir.

4, 13 ve 22 Mart tarihlerinde gelecek vadeden yeni iş fırsatları için tetikte olun, ancak bu tarihlerde aceleci seçimler yapmaktan kaçının. 8'inde ya da 26'sında, hüsrana uğramış hissedebilirsiniz, ancak bunun geçeceğini aklınızdan çıkarmayın. Uyanır uyanmaz rüyalarınızı kaydetmelisiniz çünkü bu zamanda önemli bilgiler içerebilirler. Bu ücretsiz kaynak, hayatınızdaki olaylar hakkında daha derin bir fikir edinmenize yardımcı olmak için burada.

Başak Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Başak, ihtiyacın olan para ayın ilk yarısında gelecek. Başarılı olmak istiyorsanız, ladawysikiem dışında bir şey olmanız gerektiği doğru. Ama bunun seni bir an olsun caydırmasına izin verme. Bu ay kendinize biraz zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz, bu nedenle bir tatil fırsatı çıkarsa, kendinizi yeniden şarj etmek için zaman ayırın. İç gözlem ve meditasyonun yardımıyla, ruhsal benliğinizle bağlantınızı güçlendirebilir ve hayatın en zor seçimleri hakkında bir bakış açısı kazanabilirsiniz.

Başaklar, kariyerlerinde başarılı olmak için oldukça motive olabilirler ve bunu yapmak için aktif olarak yeni fırsatlar arayabilirler. Ancak, önlerinde ne kadar çok iş olduğunun ve iş ile özel yaşamlarını nasıl doğru bir şekilde dengeleyeceklerinin farkında olmaları gerekir. Bir Başak kendini kariyerlerine aşırı derecede adarsa, kişisel yaşamları ve sağlıkları üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir.

Bir Başağın kendini geliştirme yolu, onları yeni bir ilişki yönüne götürebilir ve tüm ortaklıklar fırtınayı atlatamaz. Ama şimdi Başakların gerçekten önemli olan şeylere odaklanma ve dikkat dağıtıcı şeyleri bırakma zamanı. Özetle Başaklar, Mart 2023'ü sorumluluk ve yükümlülüklerine dikkat ederken kendileri ve ilişkileri üzerinde çalışmak için kullanmalıdır. Doğru tutum ve strateji ile Virgos, hedeflerine doğru önemli adımlar atabilir ve derin bir tatmin elde edebilir.

Terazi Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Aşk ve güzellik tanrıçası Venüs, hem esnek hem de hızlı bir burç olan Terazi'yi yönetir. Yaratıcılık, bu burçta doğanlara daha çekici gelir. Bu yerliler arasında seyahate daha fazla ilgi var. Bu yerel halkın harika bir mizah anlayışı ve geliştirmek isteyebilecekleri eğlenceye açık bir ilgileri vardır. Yerliler, bu ay boyunca sağlık, finans ve ilişkiler alanlarında ortalama sonuçlar bekleyebilirler. Bu yerliler arasında flörtle ilgili sorunlar olabilir.

Bu ay bu yerlileri endişeli ve güvensiz hissettirecek. Birinci ve yedinci evlerde bulundukları için düğüm gezegenleri Rahu ve Ketu bu durumun sorumlusu olabilir. Jüpiter'in ay burcuna göre altıncı evdeki konumu nedeniyle, yerliler istenmeyen finansal yükümlülüklerle uğraşmak zorunda kalabilirler. Yerlilerin zamanına yönelik artan talepler, onları mali yardım aramaya zorlayabilir. Beşinci evdeki Satürn, bu yerliler için faydalı olabilir ve gelişmiş ruhsal gelişim sağlar.

Akrep Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mars, Akrep burcunu yönetir. Bu burçta doğanlar akranlarına göre daha kararlı ve cesur olabilirler. Hızlı ve tutarlı kararlar alırlar. Öngörü ile yeteneklidirler ve potansiyel eylemlerin erdemlerini sezgisel olarak yargılayabilirler. Bu, zorluklarla başa çıkmak için doğuştan donanımlı görünen bir popülasyondur. Bu ayın finansal sonuçları oldukça olumlu olma potansiyeline sahip. Ancak Satürn, ailenin dördüncü evini yönettiği için, yaşamın o alanında çatışmaların ortaya çıkma olasılığı vardır. Aile içi anlaşmazlıklar şeklindeki dezavantajlar, yukarıda belirtilen yerleşimin bir sonucu olabilir. Bu, herkesin katılması ve ilerleme kaydetmeye başlaması gereken aydır. Kişilerarası etkileşimlerimizde perspektifte bir değişiklik ve bazı yeni normlar zamanı. Bu ay bir iş fırsatı teklifi alabilirsiniz. Cazip görünse de, son bir seçim yapmadan önce dikkatle ilerlemeli ve yararları ile zararları dikkatlice tartmalısınız.

4, 13, 22 ve 31 Mart tarihlerinde çok şey olması muhtemeldir; eğer durum buysa, hem işe hem de kişisel sosyal yükümlülüklere zaman ayırmak önemlidir. 2 Kasım, 11 Kasım, 20 Kasım ve 29 Kasım tarihlerinde kararlarınıza güvenin ve kimsenin sizi etkilemesine izin vermeyin. Yenilenmek ve içiniz rahat olsun diye ayın 6'sı, 15'i veya 24'ü için bir kaçamak planlayın.

Yay Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mart 2023 Yay burcu, derin bir kişisel ve ruhsal gelişim dönemi öngörüyor. Ay ilerledikçe daha içe dönük ve düşünceli olduğunuzu fark edebilirsiniz. Bunu kendinize ve kendi gelişiminize yatırım yapma şansı olarak kabul edin. Bir kişi olarak kim olduğunuz hakkında daha fazla şey öğrenmenize yardımcı olması için meditasyon, günlük tutma veya terapi gibi şeyleri denemeyi düşünün. İyi yemek yemek, yeterince dinlenmek ve düzenli egzersiz yapmak, iyi bir zihinsel ve fiziksel sağlığı korumak için çok önemlidir.

Yay burcunun tamamı için Mart 2023, büyüme ve kendini keşfetme fırsatlarıyla dolu bir ay olacak. Değişimi kucaklayın ve sınırlarınızı test etmekten korkmayın, ancak her zaman bir numarayı aramayı unutmayın. Sağlıklı bir dengeyi sürdürmek, bu heyecanlı zamanı en iyi şekilde değerlendirmenize ve sizi hedeflerinize daha da yaklaştırmanıza olanak tanır. Bu yıl iş için daha çok seyahat etmek zorunda kalabilirsiniz, ancak bundan keyif alacağınızdan emin olabilirsiniz. Henüz bunu yapmıyorsanız, sonunda insanlara düşüncelerinin ve özlemlerinin yepyeni bir dünyasını öğretebilir ve onlara açabilirsiniz.

Oğlak Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Bu, hedeflerinizi ve özlemlerinizi yeniden değerlendirmek ve hedeflerinizi gerçeğe dönüştürmek için bir strateji oluşturmaya odaklanmak için mükemmel bir andır. Bununla birlikte, Mart 2023'teki gezegensel hizalanmalar nedeniyle dengeyi korumak ve gereksiz yere kendi kendine meşgul olmaktan kaçınmak çok önemli olacaktır. Kişisel gelişimin önemi, diğer insanların ihtiyaçlarını veya ilişkilerinizi göz ardı etme pahasına gelmemelidir. Bu, arkadaşlarınız, aileniz ve romantik partnerlerinizle olan ilişkileriniz üzerinde çalışmanın yanı sıra şefkat ve empati geliştirme zamanıdır.

Bu süre zarfında, yaratıcı yeteneklerinizin ve becerilerinizin öne çıktığını da keşfedebilir ve kendinizi ifade etmenin yeni yollarını aramaya motive olabilirsiniz. Yaratıcı enerjinizi kanalize etmek, sezgilerinizle bağlantı kurmanıza ve ister yazı, ister müzik, sanat veya başka bir ifade biçimi yoluyla olsun, yeni olasılıkları keşfetmenize olanak sağlayabilir. Mart 2023, hizmet anlayışınızı başkalarına yansıtma konusunda sizi yeni ve ilginç bir dinamiğe getirecek. Rutininizde değişiklikler olacak ve işinizde yeni bir disiplin duygusu olacak.

Kova Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mart 2023, Kova burcuna iş, para, aile ve sağlık alanlarında çelişkili sonuçlar getirebilir. Aksilikler olabileceği göz önüne alındığında, Kova'nın sağlıklarına ve kariyerlerine daha fazla konsantre olması gerekebilir. Satürn bu ay kendi ay burcunda olduğu için, büyük gezegen yerleşimleri elverişli olmayabilir. Bu nedenle, yerel halk bu ayın üçüne kadar bazı harika sonuçlar yaşayacak, ancak on beşinden sonra yerel halk bunları tahmin edemeyebilir.

Bu ay ikinci evde olacak olan Jüpiter, bu yerlilerin lehine olacak gezegendir. Sonuç olarak, bu yerliler güzel bir kar elde edebilecek olsalar da para biriktiremeyecekler. Satürn'ün kendi burcunda 1. eve yerleşmesi bu kişilerin son derece zor sonuçlar almasına ve işteki iş yüklerinin artmasına neden olabilir. Bu ay boyunca, bölge halkının sağlığına dikkat etmesi çok önemlidir. Bu ay güvensizlik duyguları getirebilir.

Bu Mart ayının hayatınızı nasıl etkileyeceğini ve aile, iş, sağlık, aşk vb. alanlarda başarıyı nasıl deneyimleyeceğinizi öğrenmek için burçları ayrıntılı olarak okuyun. Satürn burcunuzdan geçişini bitiriyor. Önceliklerinizi değiştirdiniz ve şimdi potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmaktasınız, bu da bir yetişkinlik döneminin sonunun sinyalini veriyor. Fiziksel realiteniz sizin tarafınızdan organize ediliyor. İnsanlar gelip sizi destekleyecek.

Mart 2023 burcu, kişilerarası ilişkilerin oldukça samimi olacağını tahmin ediyor. Görevi tamamlama dürtüsü orada olacak. Mars sayesinde düşünme şeklinizi değiştirecek motivasyona sahip olacaksınız ve önerilere hızlı tepki vereceksiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmelisiniz.

Balık Burcu Mart 2023 Aylık Burç Yorumu

Mart Aylık Burç 2023, Jüpiter, Rahu/Ketu ve Satürn gezegenlerinin elverişsiz konumları nedeniyle Balık burcu sakinlerinin ilişkilerine, kariyerlerine, mali durumlarına ve sağlıklarına daha fazla konsantre olmaları gerekebileceğini belirtir. Satürn, bu yerliler için Sade Sati büyüsünü ifade eden on ikinci evde konumlanmıştır, ancak Satürn'ün yerleşiminin ciddi bir sorun olmaması olasıdır.

Bu ay 1. evde olan Jüpiter, bu sakinlerin lehine olacak gezegen. Ondan sonra, bu yerliler iyi para kazanabilecekler, ancak daha fazla masraf da olabilir. Başarı, Jüpiter'in beşinci, yedinci ve dokuzuncu evler üzerindeki etkisiyle tahmin edilebilir. Satürn'ün gelişi ile Balık burcu, aile yaşamlarını iyileştirme ve profesyonel faaliyetlerinde daha iyi bir denge sağlama fırsatına sahip olacak. Balık, dönüşümsel bir yıla hazırlanın. Balık burcu, Mart 2023'te romantik ilişkilerinde bazı zorluklar ve aksilikler yaşayabilir. Partnerlerine karşı açık olmaları ve her türlü zorluğun üstesinden gelmek için işbirliği yapmaları çok önemlidir. Ayrıca Balık burcu için kişisel gelişime ve kendini keşfetmeye odaklanmak için harika bir an çünkü bu, uzun vadede ortaklıklarına yardımcı olacaktır.

Satürn'ün burçlarında Mart ayında başlayan etkisi, romantik ilişkilerinde daha fazla istikrar ve bağlılık gibi bazı olumlu değişiklikler de getirebilir. Balık, evrene inanmalı ve ilişkilerinin en iyi şekilde sonuçlanacağına güvenmelidir. Yıldızlar sizin lehinize, size şans vermeniz ve hırslarınızın peşinden gitmeniz için cesaret ve özgüven veriyor. Yeni bir projeye başlamak, kariyer değiştirmek veya yeni yerleri ziyaret etmek olsun, şimdi harekete geçme zamanı.

Bununla birlikte, tanık olduğunuz değişiklikler aynı zamanda bazı duygusal altüst oluşlara da neden olabilir. Hedeflerinizi korurken aynı zamanda fiziksel ve zihinsel sağlığınıza da dikkat etmek, bu zamanı başarılı bir şekilde atlatmanın anahtarıdır. Bu dönemde kendinizi çok fazla zorlamamalı veya duygularınızı görmezden gelmemelisiniz. Bunun yerine, gerektiğinde bir adım geri gidin, yeterince dinlendiğinizden emin olun ve düzenli egzersiz yapın.