Türkiye’nin masalsı fantastik aksiyon türündeki ilk sinema filmi olan Avcı İlk Kehanet’in merakla beklenen fragmanı yayınlandı. Son dönemin dikkat çeken yönetmenlerinden Onur Aldoğan’ın yazıp yönettiği filmin fragmanı izleyicilerden tam not aldı. İlk kehanetin bir araya getirdiği avcı Phaldor ve arkeoloji öğrencisi Melis’in dünyanın kaderine doğru yaptıkları zorlu ve fantastik yolculuğu konu alan filmde; Muhteşem Yüzyıl ve Kaderimin Yazıldığı Gün projelerinde rol almış, dünyada da ciddi bir izleyici kitlesine sahip Gürbey İleri ile bir arkeoloji öğrencisini canlandıran Ferzan Hekimoğlu başrolde yer alıyor. Filmde; Arka Sıradakiler’in unutulmaz ismi Bülent Çetinaslan, Levent Sülün, Vahdet Çakar, Aylin Eren, Turgay Baydur, Filiz Cercis, Yalın Cengiz, Selin Irmak ve Tayfun Turhan da diğer karakterlere hayat veriyor.

FİLMİN SÜRPRİZİ TURBO TURABİ

Avcı İlk Kehanet filminin fragmanında dikkat çeken isimlerden biri ise Survivor Türkiye ve Survivor All Star'da şampiyon olmasının ardından 80 ülkede MTV ekranlarında yayınlanan The Challenge 2019'da da şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Turabi “Turbo” Çamkıran oldu. 


Acun Ilıcalı’nın da film için sosyal medyadan destek verdiği Turabi, filmde çok sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. ONN Medya’nın yapımını, H. Hakan Eren’in yapımcılığını, Oya Doğan’ın yaratıcı yapımcılığını üstlendiği Avcı İlk Kehanet şubat ayında vizyona girecek. 

Editör: TE Bilişim